معرفی ماشین شاین مکس

ماشین شاین مکس

ایران خودرو به عنوان بزرگ ‌ترین خودروساز کشور، محصولات مختلفی را تولید می کند. این شرکت در دور جدید واردات خودرو، سدان چینی تحت عنوان Shine Max را وارد خواهد کرد. خودرو شاین مکس ایران خودرو در دو نسخه بنزینی و هیبرید در اختیار مشتریان ایرانی قرار می‌گیرد. در ادامه مقاله از پایگاه ملی مناقصات هزاره با ما همراه باشید.

ماشین شاین مکس ساخت کجاست؟

خودرو شاین مکس یا یی شوئن مکس، سدان لوکسی است که بر روی خط تولید گروه دانگ فنگ چین قرار دارد و با دو پیشرانه بنزینی و هیبریدی در بازارهای جهانی ارائه می ‌شود.

مشخصات فنی خودرو Shine Max

 شرکت دانگ فنگ، مدل اولیه خودرو شاین مکس را در سال ۲۰۱۸ به بازار معرفی نمود، اما سدان لوکسی که قرار است توسط ایران خودرو وارد شود، در سال ۲۰۲۱ معرفی شده و کاملا با نسخه اولیه آن متفاوت است. دانگ فنگ شاین مکس جدید اولین محصول خودروساز چینی است که روی پلتفرم DSMA (مخفف Dongfeng Superior Modular Architecture) طراحی شده است. پلتفرم جدید، سیستم تعلیق مستقل عقب و سامانه الکترونیک به ‌روز دارد و این امکان را به خودروساز می ‌دهد تا از آن در ساخت خودرو هیبریدی استفاده نماید و سیستم ADAS را نیز به کار گیرد.

همان طور که اشاره شد، دانگ فنگ شاین مکس در دو نسخه بنزینی و هیبریدی تولید شده است. خودرو شاین مکس بنزینی از مشخصات فنی نظیر؛ پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو، قدرت ۱۹۰ اسب بخار و گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر و همچنین گیربکس DCT تَر ۷ سرعته برخوردار است. بیشترین سرعت شاین مکس مدل بنزینی به ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت می ‌رسد.  این خودرو جهت طی نمودن ۱۰۰ کیلومتر مسیر، به ۶.۸ لیتر بنزین نیاز دارد.

شاین مکس

 پیشرانه ‌ای که برای ماشین شاین مکس هیبریدی به کار گرفته شده، ترکیبی از یک موتور بنزینی و یک موتور الکتریکی است. این خودرو در مجموع ۱۷۶ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید می ‌کند. گیربکس اتوماتیک خاص ماشین ‌های هیبرید، قدرت موتور را به چرخ ‌های جلو انتقال می دهد. حداکثر سرعت شاین مکس هیبریدی معادل ۲۱۵ کیلومتر است. مصرف سوخت این خودرو با هیبریدی ‌های برندهای معتبری مثل تویوتا برابری می‌ کند و در هر ۱۰۰ کیلومتر ترکیبی ۵ لیتر بنزین می ‌سوزاند، اما این خودرو جهت رانندگی در هر ۱۰۰ کیلومتر خیابان شهری تنها به ۲ لیتر بنزین نیاز دارد.

طراحی بدنه و نمای ظاهری ماشین شاین مکس

دانگ فنگ همان گونه که خودرو شاین مکس را از نظر فنی زیر و رو کرده، ظاهر مدرنی را نیز برای سدان مدرن خود به کار گرفته است. جلو پنجره مشکی رنگ بزرگی تقریبا کل چهره این ماشین را پر کرده که خطوط آن به سمت بیرون متمایل است و بدون فاصله به چراغ ‌های زاویه ‌دار جلو می ‌رسد. این مدل طراحی، ممایی مدرن و جدی به دانگ فنگ شاین مکس بخشیده است. دانگ فنگ برای اینکه رنگ و لعاب بیشتری به چهره خودرو بدهد، در دو طرف جلو پنجره، قطعات کرومی نصب نموده است. نمای جانبی شاین مکس نشان می دهد که خودرویی جدید است. دو خط موازی  بر روی بدنه امتداد یافته اند و اثری از حجم‌ پردازی ‌ها و گلگیرهای برجسته نیست. خط سقف با شیب ملایمی به طرف صندوق می ‌رود.

چراغ ‌های عقب به گونه ای طراحی شده اند که عرض خودرو را پر می کنند. این طراحی باعث شده تا علاوه بر ایجاد نمایی متمایز و متفاوت، ظاهری پهن‌ تر به شاین مکس بدهند. خروجی اگزوز نیز در زیر بدنه تعبیه شده، اما طراحان این خودرو به جای سر اگزوزهای روی سپر، دو قاب کرومی را در دو طرف آن طراحی نموده اند.

طراحی داخلی و نمای کابین خودرو شاین مکس

طراحان برای کابین شاین مکس، تا حدودی جانب احتیاط را رعایت نموده ‌اند و طرح جدیدی برای آن به وجود نیاورده اند؛ دلیل این کار هم این است که وجهه شیک خودرو حفظ گردد. نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی میانه داشبورد به طرف راننده متمایل شده تا کار با آن حین رانندگی راحت ‌تر باشد. فرمان برش‌خورده با دکمه ‌های کنترلی جلوی راننده قرار گرفته که از میان آن می ‌تواند کیلومتر شمار دیجیتال را مشاهده کند و با توجه به سلیقه خود، گرافیک آن را تغییر دهد.

دانگ فنگ شاین مکس

 در اکثر خودروها، دکمه ‌های مربوط به سیستم تهویه مطبوع  در زیر نمایشگر لمسی طراحی می شود، در حالی که در ماشین شاین مکس این قضیه کاملا متفاوت است و به منظور تنظیم تهویه بایستی قسمت بالایی نمایشگر را جستجو نمود. فاصله محوری ۲۷۷۰ میلیمتری، فضای زیادی را در اختیار سرنشینان عقب قرار می ‌دهد و افراد قد بلند به راحتی می‌ توانند از این خودرو استفاده کنند.


مقاله پیشنهادی: مزایا و معایب mvm x33 کراس

سطح امکانات و تجهیزات مدل‌ های بنزین و هیبرید  ماشین شاین مکس با هم متفاوت است. شاین مکس بنزینی از ۶ کیسه هوا برخوردار است، در صورتی که نسخه هیبریدی آن فقط به ۴ ایربگ مجهز شده است. دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم کمکی حرکت بین خطوط، کروز کنترل هوشمند، هشدار برخورد از جلو، اخطار باز کردن درها در صورت وجود مانع، سیستم تشخیص نقاط کور، پاور ویندوز، آنتی ترپ، صندلی برقی راننده و سرنشین جلو در فهرست امکانات نسخه بنزینی این مدل خودرو دیده می‌ شود، در صورتی که این آپشن ‌ها در شاین مکس هیبریدی وجود ندارد. دلیل این امر، کاهش قیمت شاین مکس مدل هیبریدی است تا مشابه شاین مکس بنزینی باشد.

مشخصات فنی خودرو Shine Max

قیمت شاین مکس در بازار جهانی و ایران

قیمت مدل دنده دستی Shine Max برای خریداران چینی، تقریبا  به ۱۳ هزار دلار می رسد. در حالی که هزینه‌ خرید نسخه‌ هیبریدی مجهز به گیربکس اتوماتیک و امکانات کامل، ۱۸ هزار دلار  می باشد. با این شرایط می ‌توان حدود قیمت انواع شاین مکس برای مصرف ‌کننده‌ ایرانی را بین ۱ تا ۱.۵ میلیارد تومان پیش ‌بینی کرد.
پیشنهاد مطالعه:
 اگر به دنبال مزایدات جدید هستید « مزایدات خودروهای توقیفی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

وب سایت هزاره، پایگاه اطلاع رسانی مناقصات و مزایدات

جدیدترین اخبار و آگهی های مناقصات را درسایت هزاره ببینید

توسط

منبع

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم دریافت مناقصه و مزایده

فرم دریافت مناقصه و مزایده

مشاوره رایگان جهت دریافت سرویس اطلاع رسانی مناقصه و مزایده





پیوندها

مطالب پیشنهادی