آنچه در این مطلب می خوانید:
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تنظیم قیمت لوازم خانگی در بازار خبر داد. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت حدود ۹۰ درصد از لوازم خانگی در بازار تنظیم شده است گفت: در سطح فروشندهها ممکن است میان ۵ تا ۱۰ درصد نوسان در بازار داشته باشیم که این میزان طبیعی است.
محمد مهدی برادران با حضور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به نگرانی مردن در ارتباط با کیفیت و قیمت لوازم خانگی آن را درست دانست و گفت: سوابق بسیاری از صنایع داخلی نشان داده است که این صنایع با تولید محصولات بیکیفیت نتوانستهاند سطح رضایت مشتری را به دست بیاورند و محصولات آنها در طول زمان دچار مشکل میشود. به همین دلیل هم باید در حوزه سیاست گذاری و تعامل با صنایع لوازم خانگی از تولید کنندگان این لوازم حمایت شود تا تولید آنها رقابتی شده و کیفیت و قیمت به حد مطلوب مصرف کننده برسد. در ادامه این خبر با مجله هزاره همراه شوید.
حمایت از تولید کنندگان لازمه تنظیم قیمت لوازم خانگی
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با حمایت از تولید کنندگان گفت: این حمایت از تولید باید منجر به تولید باکیفیت محصولات خانگی شده و این محصولات رقابتی و با قیمت مناسب به فروش برسند. این موضوع توسط ۱۲۰ واحد فعال در این زمینه به غیر از قطعه سازان لوازم خانگی پذیرفته شده است.
وی افزود: در حال حاضر بازار لوازم خانگی کاملا رقابتی نبوده و یک برند خاص یک سوم سهام بازار را در اختیار دارد که این به رهبری کردن بازار و افزایش قیمت منجر میشود. اگر تولید به مقیاس انبوه نرسد؛ رقابت نیز وجود نخواهد داشت و خدمات پس از فروش نیز با کیفیت پایینی عرضه خواهد شد. با افزایش سهم تولید کنندگان در بازار راه ورود کالای قاچاق نیز بسته خواهد شد.
تنظیم ۹۰ درصد قیمت لوازم خانگی
معاون وزیر صمت اعلام کرد قیمت ۲۲۰ قلم لوازم خانگی در بازار تنظیم شده است و در ماههای اخیر از تولید کنندگان خواسته شده است تا قیمتها برای بازگشت اطمینان مصرف کنندگان در حد امکان تثبیت شود. بر این اساس قیمت ۲۲۰۰ قلم کالایی که اکنون میتواند در اختیار مردم قرار بگیرد مانند قیمتهای یخچال، یخچالفریزر، لباسشویی و تلویزیون به پیش از دولت سیزدهم بازخواهد گشت و افزایش قیمت آنها اندک و تعاملی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰، درمجموع ۱۶.۵ میلیون واحد انواع لوازمخانگی تولید شده است، افزود: در سال جاری هم تولید ۱۷.۵ میلیون واحد لوازمخانگی هدف گذاری شده است. علاوه بر این، برای سال آینده ۱۹ میلیون دستگاه و برای سال ۱۴۰۳، تولید ۲۲ میلیون دستگاه و برای سال ۱۴۰۴، تولید ۲۴.۵ میلیون دستگاه هدفگذاری شده است. در این زمینه قاچاق لوازم خانگی نیز سهم چشم گیری دارد یعنی در مجموع شش میلیارد دلار حجم بازار لوازمخانگی کشور است که اکنون ۱.۷ میلیارد دلار آن در اختیار کالای قاچاق است و این عدد در این زمینه عدد قابل توجهی است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مزایدات جدید هستید «مزایدات لوازم خانگی » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.